Planlegg reisen og få en god pris

Vi er alltid der når du trenger en drosje. Vi kjører deg fra dør til dør og er på veien hele døgnet, hele året. Sammen skaper vi trygge og behagelige drosjereiser. 

BESTILL NÅ

faste priser

Her er en fullstendig liste over alle våre faste priser. Disse prisene inkluderer 12% merverdiavgift.

I denne listen så bruker vi område som utgangspunkt for å beregne faste priser. Dette er for å slippe å ramse opp utrolig mange adresser i Moss og Viken kommune når vi fastsetter prisen på drosjereisen din. Du kan alltids sjekke prisen for deg selv før du bestiller en drosje hos oss her, eller ringe og få det avklart hos sentralen med en av våre booking operatører.

Alle våre sjåfører har fått grundig opplæring og gjennomgang av alle våre faste priser for de fikk kjøre tillatelse hos oss. Dette for å sørge for at vi alltid kjører den prisen vi har fastsatt for våre kunder. Vi ønsker å opprettholde disse gode og rimelige prisene til alle kunder, enten du kjenner til oss eller ikke. Vi vil alltid kjøre våre faste priser så lenge dette er ønskelig for deg. Hvis du ber om at vi heller kjører deg for takstpris, så kan vi tilby dette også. Vi vil alltid arbeide etter dine ønsker og alltid forsøke å gi deg det beste tilbudet vi kan tilby.

moss områder

Vi har faste priser basert på våre områder og våre faste priser vil variere litt fra sted til sted. Kort forklart, En reise fra Moss sentrum til Jeløy område koster ikke det samme som en reise fra Jeløy til Kambo. Derfor har vi laget en fullstendig liste over alle våre faste priser fra alle steder i Moss. Hvor enn du er i hele Moss, så skal du kunne finne en fastpris laget for å gi deg det beste tilbudet på markedet.

moss sentrum grense

1. Brua over til Jeløya
2. Innfartsveien mot Mosseporten
3. Brua over til Krapfoss etter Bygger'n Onstad
4. Bussholdeplassen ved Melløs før Shell Øre
5. Dyreveien ved Melløs stadion
6. Øreveien til Moss Ishall
moss sentrum kart
Noe du lurer på?
Hvis du lurer på noe så finner du svar på det meste her. Hvis ikke så kan du alltids kontakte oss for å få rask hjelp!
Ring oss nå

Kontakt Oss

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Da er du ikke langt unna!
Under finner du alle måter du kan komme i kontakt med oss.

Taxi4Moss © 2023